Blog

Nyheter och uppdateringar för dina formulär

Under de senaste dagarna har vi publicerat ett par nya och uppdaterade funktioner i Formogram som gör att du kan skapa formulär för marknadsundersökningar, inbjudningar, beställningar etc. enklare och mer mer kontroll. Bland annat har följande förbättringar sett dagens ljus:

Förbättrad kontroll över bekräftelser via e-post

Du som skickar e-postbekräftelser till de som svarar på dina formulär kan bland annat ange ett meddelande i bekräftelsen samt bland annat inkludera svaren från respondenten.

Det nya är att du nu kan formatera text, inkludera länkar och lägga till bilder i din e-postbekräftelser på samma sätt som du redan kan göra på exempelvis formulären eller tack-meddelanden.

Från och med nu kan du även ange en egen text på länken som respondenten kan klicka på för att ändra sitt svar (frivilligt).

Hitta rätt formulär snabbare med filtrering

För dig som har skapat många formulär i Formogram kan det ibland vara svårt att hitta precis det där formuläret som du behöver redigera eller kontrollera statistiken för.

Nu har vi gjort det betydligt enklare genom att inkludera en filter-funktion ovanför listan så med vilken du kan söka filtrera listan på formulärets namn för snabbare åtkomst.

Förbättrad hantering av platsbokningar

För en tid sedan introducerade vi ett nytt fält; Platsbokning.

Nu har vi förbättrat hanteringen av detta fält som gör det mer logiskt vid redigering av befintliga svar samt vid användningen av “max antal platser” tillsammans med fält-typen. Vi har även gjort kontrollen av obligatoriska fält av typen Platsbokning mer logisk.

Saknar du något?

Utvecklingen av Formogram är till största delen användardriven vilket gör att just dina synpunkter och förslag väger tungt när vi beslutar vilka delar som ska utvecklas framöver.

Kom igång med Formogram

Skapa ditt första formulär på bara ett par minuter.