Ett bättre sätt att hantera formulär

Formulärbyggaren

Med formulärbyggaren skapar du strukturen för dina formulär genom att lägga till frågor och svarstyper med några klick. Flytta enkelt runt frågorna och se resultatet av dina ändringar direkt.

Genom formulärbyggaren har vi gjort en komplex uppsättning av formulär med bakomliggande databas för svar till en enkel sak som vem som helst klarar av. Du kommer säkert också att uppskatta enkelheten och snabbheten i Formogram.

Designa varje detalj

Designen av dina formulär gör du på samma sätt som du bygger strukturen, genom en lättanvänd och mångsidig designer-vy. Här kan du välja typsnitt, storlekar, bakgrundsfärger, bakgrundsbilder, och mycket mer.

Designen tillsammans med möjligheten att lägga upp egna bilder och texter i formulären gör att du har fria händer att vara kreativ utan att behöva fundera på kod, logik eller annat tråkigt.

Skicka inbjudningar & påminnelser

Ett mycket effektivt sätt att få in svar till ditt formulär är att skicka personliga, grafiska inbjudningar via e-post. Med Formogram skapar du enkelt snygga inbjudningar som du skickar till dina kontakter. 

Att skicka påminnelser till inbjudna som inte har hunnit svara är lika enkelt.
Inbjudningar och påminnelser kan skickas direkt eller schemaläggas till den perfekta tidpunkten.

Ta emot betalningar

Med Formogram kan du enkelt ta emot betalningar via dina formulär. Betalningar passar perfekt för anmälan till events som konferenser, konserter, middagar etc. men även för försäljning av varor och donationer.

Betalningarna görs säkert genom betaltjänsten Payson.

Detaljerad statistik

Förutom att spara inkomna svar på dina formulär sparar Formogram även annan viktig information om hur dina formulär delas och visas. Det är information som hjälper dig att mäta hur stort genomslag en inbjudan eller delning ger.

Bland annat sparar vi information om antal visningar, svarsfrekvens, geografisk information, hänvisningar, svarstider och mer.

Dina svar, var som helst

Få ut mer av dina insamlade svar genom exporter.

Du kan när som helst exportera frågor och svar från dina formulär till Microsoft Excel eller andra format för inläsning till andra system.

Din information är säker hos oss

Vi är mycket måna om hur vi tar emot och lagrar data som skapas och skickas in via dina formulär.
Alla formulär laddas via krypterad anslutning (SSL) och lagras i datacenter med hög säkerhetsklassning. Vi tillämpar flertalet metoder för att motverka skräp/robotsvar på dina formulär, bland annat genom Re-Captcha.

Vi tar kontinuerligt backup på din data för att säkerställa att inget går förlorat om något oförutsett skulle inträffa.

Kom igång med Formogram

Skapa ditt första formulär på bara ett par minuter.