Blog

Äntligen – Skicka inbjudningar direkt från Formogram

När vi började arbeta med Formogram såg vi möjligheten att skicka inbjudningar och påminnelser via e-post som en central del av applikationens funktion. Det är till och med så att namnet Formogram bygger på just möjligheten att skicka inbjudningar och påminnelser. Ett Formogram är alltså en inbjudan att svara på ett formulär, som skickas via e-post.

Funktionen för att skicka Formogram har vi arbetat på en längre tid för att den ska bli så bra och effektiv som möjligt. Vi kan nu meddela att det från och med denna vecka är möjligt att skicka Formogram till mottagare via e-post!
Du kan skicka Formogram för nya såväl som befintliga formulär.

Formogram ger dig möjlighet att snabbt få ut snygga inbjudningar via e-post med formaterad text och bilder. Du kan sedan enkelt skicka påminnelser till de tidigare inbjudna mottagare som inte har svarat på ditt formulär. Både inbjudningar och påminnelser kan schemaläggas för senare leverans eller skickas direkt.

Prova att skicka ett Formogram redan idag och upptäck effektiviteten i denna nya funktion.

Tveka inte att återkomma till oss via vår fantastiska support om du har synpunkter eller önskemål avseende Skicka Formogram eller andra delar av applikationen.

Kom igång med Formogram

Skapa ditt första formulär på bara ett par minuter.